Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZAUSTAVIO

Evo kako se ruski milijarder osvetio Englezima koji mu nisu dali vizu

Bračni par Abramovič
Foto: Marcus Brandt/DPA/Pixsell
1/2
01.06.2018.
u 15:14

"Chelsea objavljuje da je projekt izgradnje novog stadiona stavljen na čekanje. Odluka je donesena zbog trenutne nepovoljne investicijske klime", objavili su plavci.

Ruski milijarder Roman Abramovič, vlasnik nogometnog kluba Chelsea koji nije uspio obnoviti britansku vizu, u ponedjeljak je dobio izraelsko državljanstvo i preselit će se u Tel Aviv gdje je kupio nekretninu.

Abramovič je slovio kao jedan od najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji od kada je 2003. kupio prvoligaški nogometni klub. Njegova britanska viza istekla je prošlog mjeseca, a proces obnove neuobičajeno se odužio.

Rus nije ostao dužan Englezima pa je tako zaustavio izgradnju novog stadiona Chelseaja. Cijeli je projekt trebao stajati više od milijardu eura, no sve je stopirano što je Chelsea objavio na svojoj službenoj stranici.

"Chelsea objavljuje da je projekt izgradnje novog stadiona stavljen na čekanje. Odluka je donesena zbog trenutne nepovoljne investicijske klime", objavili su plavci.

Sve ovo potaknulo je špekulacije da je Abramovič spreman prodati klub koji je u njegovoj eri osvojio Ligu prvaka i pet naslova u Premierligi.

>> Pogledajte i galeriju: Luka Modrić stigao u Rovinj i odmah se priključio treningu

Bračni par Abramovič
1/8

Komentara 23

DU
Deleted user
15:37 01.06.2018.

evo kako, ahahaaaa, a kako. balkanske jajare pisu u stilu dodji draga do ovaca da ti nesto pokazem. pa zar niste mogli odma na "front page" stavit naslov ko recimo u daily mailu………………..:" Roman Abramovich SCRAPS plans for Chelsea's new £1bn stadium 'because he is unwilling to invest in a country where he can't work' - as he 'withdraws UK visa request'"...………….pa kome se cita neka klikne a ko nece ide dalje.

Avatar Trica
Trica
16:40 01.06.2018.

Sada bi bio fazon da rasproda igrače i dovede neke trećerazredne iz recimo Pržogrnjaca:))

MA
marijanastoch
01:54 02.06.2018.

Britanija je postala muslimansko smeće od države, a Abramović je Židov. Zbrojite dva i dva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije