Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Kada Modrić igra i Real pobjeđuje, Hrvat asistirao za četvrti gol

Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.11.2019.
u 21:17

Real Madrid je s 25 bodova zasjeo na vrh prvenstvene ljestvice, dok je Real Sociedad drugi s 23 boda. Barcelona je treća s 22 boda

Nogometaši Real Madrida uvjerljivom su 4-0 (3-0) pobjedom na gostovanju kod Eibara zasjeli na vrh ljestvice španjolskog prvenstva, a kapetan Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu i bio asistent kod četvrtog pogotka.

Real je u razmaku od 12 minuta postigao prva tri pogotka, dva iz kaznenih udaraca. Karim Benzema je pogodio za 1-0 u 17. minuti. U 20. minuti je prvi kazneni udarac realizirao Sergio Ramos, a drugi u 29. minuti Benzema.

Konačnih 4-0 postavio je Valverde u 61. minuti udarcem s ruba kaznenog prostora na dodavanje Luke Modrića.

Real Madrid je s 25 bodova zasjeo na vrh prvenstvene ljestvice, dok je Real Sociedad drugi s 23 boda. Barcelona je treća s 22 boda. 

Od 21 sat Barcelona je domaćin Celti Vigo.

>> Pogledajte kako su Kavaliri iz Bednje podržali Dinamo: 'Stop the VAR'

Ključne riječi

Komentara 3

SS
ssssssssss
23:01 09.11.2019.

Raketa je za njega doktor nogometa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije