Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga HNL

Junak u Sinju slavio protiv Dugopolja, Dragovoljac ispustio pobjedu

'08.10.2011., Zagreb, - Utakmica 8. kolo 2. HNL izmedju domacina NK Hrvatski Dragovoljac i gostiju HNK Gorica , Tomislav Pek .  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
26.11.2011.
u 19:01

Jedina momčad koja je slavila na gostovanju bio je Pomorac koji je pobijedio Imotski sa 1:0.

U derbiju 15. kola Druge hrvatske nogometne lige Junak je u Sinju pobijedio vodeću momčad prvenstva, Dugopolje, sa 1:0. U derbiju začelja Marsonia je na svom stadionu u Slavonskom Brodu bila bolja od čakovečkog Međimurja i slavila sa 2:1.

Solin i Hrvatski dragovoljac odigrali su bez pobjednika (1:1). Vodili su crni iz Sigeta dugo vremena, ali nisu uspjeli odnijeti sva tri boda iz Dalmacije. Jedina momčad koja je slavila na gostovanju bio je Pomorac koji je pobijedio Imotski sa 1:0. U nedjelju igraju: Radnik - Croatia Sesvete, Rudeš - Mosor i Vinogradar - HAŠK. Slobodna je Gorica.

Poredak nakon 15. kola: Dugopolje 31, Pomorac 28, Mosor 28 (-1), Imotski 25, Gorica 24, Vinogradar 23 (-1), Rudeš 23 (-1), Hrvatski dragovoljac 15...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije