Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJILI SUPERKUP

Jug za povijest: Dubrovčani su postali prva momčad koja je ovo napravila

Jug
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/16
14.12.2016.
u 19:12

Vaterpolisti dubrovačkoga Juga osvojili su europski Superkup svladavši na svom plivalištu u Gružu talijansku Bresciju s 10:4 (2:0, 2:0, 3:0, 3:4)  pa je dubrovački klub ove sezone osvojio rekordnih pet trofeja. 

Jugaši su s lakoćom osvojili Superkup, natjecanje u kojem se sastaju pobjednik Lige prvaka i Eurokupa, a kolika je bila njihova dominacija svjedoči i činjenica da je Brescia prvi gol postigla tek u prvoj minuti zadnje četvrtine i to kada je hrvatski prvak već vodio sa 7:0. 

Kod Juga je Luka Lončar zabio tri gola, Felipe Perrone je dao dva, a Hrvoje Benić, Paulo Obradović, Marko Ivanković, Javier Garcia i Loren Fatović po jedan gol, dok su strijelci za Bresciju bili Muslim, Presciutti, Ubović i Manzi.  

Ove sezone su vaterpolisti Juga osvojili sva natjecanja u kojima su nastupili - hrvatsko prvenstvo i Kup, regionalnu ligu i Ligu prvaka, te sada Superkup. Jug je Superkup osvojio i 2006. godine, a od hrvatskih klubova najviše ima zagrebačka Mladost (3). 

Komentara 2

DO
donIvan
20:16 14.12.2016.

Svaka cast

Avatar mali322
mali322
21:54 14.12.2016.

Bravo momci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije