Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Jug kod Dinama iz Moskve pojačanog Srbima

Vjekoslav Kobešćak
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/4
25.10.2017.
u 13:15

Kobešćak: Ne znamo puno o njima, ali vidimo da su dobro posloženi i sigurno nas očekuje teška utakmica

Počinje nova sezona Lige vaterpolskih prvaka a naš Jug u prvom kolu gostuje danas kod Dinama u Moskvi. Trofejni je to klub, osvojio je čak 18 naslova prvaka SSSR-a i Rusije, a zanimljivo je da broji godine kao i Jug, utemeljen je 1923. No, Dinamo nije aktualni ruski prvak (to je Spartak iz Volgograda), ali mu je Len dao pozivnicu jer je Moskva prometno poželjnije odredište od Volgograda i Kazanja.

No, zato se Dinamo ove godine pojačao s nekolicinom igrača Spartaka, ali i trojicom srpskih internacionalaca - D. Pijetlovićem, Subotićem i Rađenom.

- Ne znamo puno o njima, ali vidimo da su dobro posloženi i sigurno nas čeka teška utakmica. Mi nemamo onakvu širinu i brzinu u napadu, kakvu smo imali proteklih sezona, ali igramo jaku obranu a iz nje kreće naša sigurnost - kazao je uoči polaska u Moskvu Jugov trener Vjeko Kobešćak.

Jugaši su u Moskvu otputovali jučer zrakoplovom iz Tivta, a utakmica je na rasporedu danas od 18.15 sati.

Ostali parovi skupine A: Barceloneta - Olympiakos, Hannover - Brescia i Partizan - OSC.

 

Komentara 1

Avatar Ksaver38
Ksaver38
14:46 25.10.2017.

Otputovali iz Tivta, dok drugi uzimaju novce od Rusa mi bi da ratujemo sa njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije