Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Jug CO i Mladost u finalu kupa

Mladost - Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/9
17.12.2016.
u 20:45

Finale Jug - Mladost igra se u nedjelju u 19 sati

Vaterpolisti Juga CO i Mladosti igrat će u nedjelju u finalu Hrvatskog kupa. Jug je u polufinalu u Slavonskom Brodu pobijedio splitski Jadran s 17:9 (4:1, 4:1, 6:3, 3:4), dok je Mladost bila bolja od riječkog Primorja s 10:8 (4:1, 4:2, 2:2, 0:3).

Zagrepčani su s 10:8 slavili protiv Primorja i to puno uvjerljivije nego što to govori rezultat. Već nakon dvije četvrtine Mladost je vodila s 8:3, a Riječani su ublažili poraz u zadnjoj četvrtini koju su dobili s 3:0.

Kod Mladosti je daleko najbolji bio Luka Bukić s pet golova, dok su Primorje predvodili Cosmin Radu i Duje Peroš s po dva gola. 

Dubrovčani su se očekivano lako plasirali u finale, a pobjednik je praktički bio odlučen već nakon dvije četvrtine kada je Jug poveo s 8:2. Luka Lončar i Maro Joković su postigli po 4 gola kod Juga, a Boris Popović je s 3 gola bio najbolji strijelac Jadrana. 

Finale Jug - Mladost igra se u nedjelju u 19 sati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije