Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK UNITEDA

Juan Mata mogao bi karijeru nastaviti u Fenerbahčeu

Juan Mata
Foto: Reuters/Pixsell
06.07.2020.
u 23:01

Mata je u Manchester Unitedu od siječnja 2014., te je u šest i pol sezona upisao 252 nastupa i 48 golova. No, ove sezone minutaža mu je skromna s tendencijom da bude još manja

Iako mu ugovor ističe za godinu dana, španjolski veznjak Juan Mata (32) trebao bi ovog ljeta napustiti Manchester United, objavili su u ponedjeljak britanski mediji, dodajući kako bi Mata karijeru trebao nastaviti u Fenerbahčeu, najpopularnijem turskom klubu. 

Mata je u Manchester Unitedu od siječnja 2014., te je u šest i pol sezona upisao 252 nastupa i 48 golova. No, ove sezone minutaža mu je skromna s tendencijom da bude još manja, jer je trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer napokon uspio složiti vezni red koji daje rezultate, a njegovu kičmu čine Paul Pogba i Bruno Fernandes.

 Odlazak Juana Mate iz Uniteda uklapa se u politiku kluba koji se želi riješiti skupo plaćenih igrača, a koji se ne uklapaju u nogometnu filozofiju trenera Solskjaera. Manchester United je već prodao ili poslao na posudbu Lukakua, Darmiana, Andera Herreru, Antonija Valenciju, Smallinga i Alexisa Sancheza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije