Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijedio se

Juan Martin Del Potro otkazao Australian Open

Juan Martin del Potro
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.12.2016.
u 22:45

Juan Martin Del Potro otkazao je nastup na prvom Grand Slam turniru 2017. godine, Australian Openu koji počinje u Melbourneu 16. siječnja zbog problema s lijevim zapešćem

Junak argentinske pobjede u finalu Davisova kupa protiv Hrvatske u Zagrebu prije mjesec dana, argentinski tenisač Juan Martin Del Potro otkazao je nastup na prvom Grand Slam turniru 2017. godine, Australian Openu koji počinje u Melbourneu 16. siječnja zbog problema s lijevim zapešćem. 

- Ako me je tenis čekao dvije godine, Australija će me morati čekati još neko vrijeme - kazao je Del Potro koji se nada povratku na teren u veljači.

>>Nakon što je napadnuta nožem wimbledonska pobjednica otkrila "najljepši božićni dar"

Komentara 2

DU
Deleted user
06:41 24.12.2016.

Koliko nasih tenisera odlazi u Australiju na turnir?

DU
Deleted user
10:55 24.12.2016.

Dao je sve od sebe u finalu DC-a, cak i lijevo zapešće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije