Naslovnica Sport Ostali sportovi

Josipović: Ponosni smo na obitelj Kostelić

- Ivica i njegova obitelj su napravili sportsko čudo. Ponosni smo i zahvalni zbog još jedna medalje obitelji Kostelić - rekao je Josipović.
24. veljače 2014. u 17:13 8 komentara 830 prikaza
Josipović Kostelić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović danas je primio osvajača srebrne medalje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju Ivicu Kostelića, njegovog oca Antu te izaslanstvo Hrvatskog skijaškog saveza.

- Ivica i njegova obitelj su napravili sportsko čudo. Ponosni smo i zahvalni zbog još jedne medalje obitelji Kostelić - rekao je Josipović.

Kostelić je napomenuo da su mu Igre u Sočiju bile posljednje.

- Ponosan sam što sam dao doprinos i da se Hrvatska upisala među osvajače medalja - rekao je Ivica.

>> Ivica: Nitko od onih koji su mi napali oca nije se javio ni ispričao

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • mojazemlja:

    Ali oni nisu ponosni na tebe ..jbga..

  • poslovni:

    Budući bivši predsjednik.

  • KroničarHr:

    Ponos bas kao i razlozi za ponos Predsjednice, iskazuju se djelima a ne samo rijecima. Mogao je Ante Kostelic sa svojom djecom Ivicom i Janicom dvadeset godina govoriti o ponosu na Sljemenu, da nisu vjezbali pa nakon uspjesnoga ljudskoga i ... prikaži još! sportskoga odgoj, postigli takve uspjehe Vi ih ne bi primili. Vi biste ponos na njihove rezultate najbolje pokazali Predsjednice kad biste bar priblizno kao oni promovirali svoju zemlju, a radite upravo suprotno, sto djelima, sto rijecima, sto propustima, namjernim i nenamjernim. Vi niste dostojan iako ste na toj funkciji u ime hrvatskoga naroda izrazavati ponos Kostelicima, niti mozete. To je dublje od koristenja njihovoga zasluzenoga statusa u hrvatskome narodu u osobne politicke svrhe.