Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE MOURINHO:

Ovaj poraz je laž, Hazardov gol sve bi promijenio

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
16.08.2015.
u 21:35

'Posljednja dva gola zabili su nakon naših pogrešaka i na kraju je pobijedila momčad koja je bila bolja u prvom poluvremenu.'

Jose Mourinho se teško miri s porazima i ovaj protiv Manchester Cityja (0:3) nije iznimka. Iako su domaći nogometaši nadigrali njegov Chelsea u svakom pogledu i rezultatom to potvrdili, Portugalac ima svoje viđenje.

- Rezultat je laž. Da je Hazard zabio za 1:1, City bi bio u nevolji. Posljednja dva gola zabili su nakon naših pogrešaka i na kraju je pobijedila momčad koja je bila bolja u prvom poluvremenu. Mi smo bili bolji u drugom - iznio je svoje viđenje Mourinho i nastavio o Johnu Terryju:

- Terry je moj igrač od povjerenja. Kod mene nikad nije bio zamijenjen, a kod nekih trenera nije ni igrao. Neki su mislili da mu je karijera gotova. Morao sam ga zamijeniti i mislim da je to bila prava odluka.

Polako raste nervoza na Stamford Bridgeu, Chelsea je izgubio Superkup od Arsenala (0:1), remizirao u prvom kolu sa Swansea Cityem (2:2) i sad izgubio. Sljedeće kolo pobjeda je imperativ.

>> Manchester City slomio Chelsea i poručio da ide po naslov prvaka

Komentara 1

RA
rafaell
22:15 16.08.2015.

liči na pad sistema,da su bili bolji u 2. pol. ili je poludio ili laže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije