Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osigurali kvalifikacije

Još uvijek slave: U autobusu naših rukometaša ne prestaje pjesma

Foto: instagram.com/damirkajba
24.01.2019.
u 09:39

Ispred Kauboja predstoji još utakmica sa Švedskom.

Hrvatski reprezentativci ostvarili su svoj primarni cilj na Svjetskom rukometnome prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj. Osigurali su kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju, što im je skinulo kamen sa srca.

>>> Pogledajte izjavu Line Červara nakon utakmice protiv Francuske

Ispred njih još je jedna utakmica, dvoboj za peto mjesto u subotu u danskom Herningu protiv Švedske (20:30), ali budući da ishod ni o čemu osobitom neće odlučivati, Kauboji su se napokon dobili priliku opustiti.

Raspjevani su bili čitavu noć, a oni najuporniji ostali su glasni i u ranim jutarnjim satima. Potvrdila je to snimka koju je na Instagramu  objavio fizioterapeut  Damir Kajba. 

Uživajte uz hrvatske reprezentativce i njihovu izvedbu pjesme Škrinja jubavi.

Komentara 10

Avatar navijač
navijač
10:38 24.01.2019.

Čestitke Lini i momčadi , sućut Stankoviću i orjuni.

DA
danijelrukavina4
10:02 24.01.2019.

Čestitke igračima na uspješnim pripremama. Za Olimpijske igre, ja sam siguran da će te se dobro "našiljiti". Jer Olimpijske igre su - Olimpijske igre. To se pamti kroz više generacija. Svi smo čitali o Olimpijskim igrama u staroj Grčkoj.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:07 24.01.2019.

Još uvijek slave U autobusu naših igrača ne prestaje pjesma 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije