Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povreda kralježnice

Još jedna tragedija u obitelji Schumacher, stradao je Michaelov nećak

DTM Portimao 2022
Foto: Juergen Tap/DPA
1/3
13.10.2022.
u 12:23

David Schumacher (20), sin je također bivšeg vozača F1 Ralfa Schumachera, doživio je povredu kralježnice na DTM utrci održanoj na stazi Hockenheim.

U obitelji Schumacher dogodila se još jedna tragedija. Naime, nećak legendarnog vozača formule 1 Michaela Schumachera imao je žestok sudar s kolegom Thomasom Preiningom u subotnjoj DTM utrci.

Podsjetimo, Michaela je teško stradao na skijanju 2013. godine i od tada se malo toga zna o njegovom zdravstvenom stanju.
David Schumacher (20), sin je također bivšeg vozača F1 Ralfa Schumachera, i srećom nije kritično, prošao je bolje od strica kada je doživio povredu kralježnice na DTM utrci održanoj na stazi Hockenheim.

On i Preining ispali su iz utrke, udarili u zaštitnu ogradu i kada je zašao iz svog Mercedesa, na prvu se činilo da je sve u redu s mladim Schumacherom, ali nakon detaljnih pregleda u bolnici utvrđeno je da ima povredu kralježnice. Slomljen mu je jedan od pršljenova i morat će na pauzu.

- David je došao kući i žalio se na bolove u leđima. Odlučili smo otići na pregled u Salzburg i ispostavilo se kako mu je pršljen slomljen. To znači da će morati na pauzu od šest tjedana - rekao je njegov otac Ralf.

David neće puno izgubiti jer DTM sezona završena je upravo u toj utrci, a prvenstvo je osvojio južnoafrički vozač Sheldon Van der Linde za volanom BMW-a.

David Schumacher ove sezone nije osvajao bodove, a sada ga za nesreću krivi kolega sa staze Thomas Preining.

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

Komentara 2

NA
najposebniji
12:58 13.10.2022.

Volio je brzinu i život na rubu...a onda kada završi u krevetu onda više nije moj život i moje tijelo...onda je svi imaju obvezu služiti me do kraja života.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
12:48 13.10.2022.

Sukladno klima poremecenju i formula nejdu skupa. Dvolicnosti na ovome svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije