Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eto i njega

Još jedan igrač Barcelone potpisao za Vissel

Thomas Vermaelen
Foto: Press Association/Pixsell
27.07.2019.
u 15:32

U sastavu iz Kobea, koji je trenutačno 15. na ljestvici japanske lige, igraju Andres Iniesta, David Villa i Sergi Samper.

Belgijski stoper Thomas Vermaelen (33) novi je član japanskoga prvoligaša Vissela iz Kobea koji je tako povećao koloniju bivših igrača Barcelone u tom klubu na četiri.

U sastavu iz Kobea, koji je trenutačno 15. na ljestvici japanske lige, igraju Andres Iniesta, David Villa i Sergi Samper.

Varmaelen je u Barceloni proveo pet sezona, ali je tijekom tog vremena odigrao samo 34 utakmice. Po završetku prošle sezone istekao mu je ugovor te je do subote bio bez kluba. Za reprezentaciju Belgije je odigrao 70 utakmica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije