Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atrakcija na Braču

Bandić iz sveg glasa zapjevao hit koji Torcidu dira ravno u dušu, poslušajte!

Milan Bandić
Foto: Screenshot
27.07.2019.
u 14:46

Bandić je s veseljem zapjevao pjesmu koju je izvodio Vinko Coce

Počasni predsjednik Dinama i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić očito odlično poznaje i Hajdukove navijačke pjesme. Svjedoči tome snimka koju je objavio Dalmatinski portal, a koja je nastala u petak navečer Milni na Braču.

Bandić je tamo stigao na odmor, pa odmah postao atrakcija u mjestu.

Kada umren umotan u bilo na Poljud odnesite mi tilo. Nek' vijori barjak na kojem piše Hajduk živi vječno, Bog i nitko više - pjevao je Bandić iz sveg glasa u veselom društvu.

Komentara 39

Avatar Časnik2
Časnik2
15:07 27.07.2019.

...pevo bi On i zvezdinu himnu ak treba! Živeli jarani!

AN
antonelić
14:54 27.07.2019.

počasni predsjednik dinama i gradonačelnik zagreba , mile iz pogane vlake pjeva pjesmu ... e to je vijest koja nas veseli ... svaka čast vl-u i mili ... a blokada računa vinkovačke bolnice nije vijest , to se ne smije niti zucnuti ... to će anemija namah razblokirati ...

NE
Nenadnbgd
15:28 27.07.2019.

Šta drugo očekivati od političara. Kod njih ne postoji obraz, lako se prilagode svakoj situaciji zarad svojih interesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije