Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka ga pauza

Boatengu zbog ozljede upitan nastup na svjetskoj smotri

Jerome Boateng
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.04.2018.
u 13:19

Izbornici trebaju poslati Fifi preliminaran popis s imenima 35 igrača na koje žele računati za SP do 14. svibnja, prije nego pošalju konačan popis s 23 imena najkasnije do 4. lipnja

Branič njemačke reprezentacije i minhenskog Bayerna Jérôme Boateng, koji je ozlijeđen sinoć na utakmici polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida (1:2), pauzirat će između četiri i šest tjedana što njegov nastup na svjetskom prvenstvu u Rusiji dovodi u pitanje, pišu u četvrtak njemački mediji. 

Boateng, kojeg je u 34. minuti susreta protiv Reala zamijenio Niklas Süle, ozlijedio je bedreni mišić, pišu u četvrtak sportski listovi "Sport-Bild" i "Kicker".

Jerome Boateng
1/6

- Treba pričekati rezultate pretraga i onda ćemo moći više reći - izjavio je trener Bayerna Jupp Heynckes u srijedu nakon utakmice u kojoj je njegova momčad poražena s 1-2.

Zbog ozljede Boateng neće moći igrati uzvratnu utakmicu u Madridu idući utorak. Osim toga, njegov nastup na SP u Rusiji je upitan. 

Izbornici trebaju poslati Fifi preliminaran popis s imenima 35 igrača na koje žele računati za SP do 14. svibnja, prije nego pošalju konačan popis s 23 imena najkasnije do 4. lipnja.

Njemačka reprezentacija, branitelj naslova, počinje svoje pripreme za SP 23. svibnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije