Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆ VIDEO

Jeremy Lane nije dočekao kraj Super Bowla, nakon ovog duela pukla mu je ruka

Jeremy Lane
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
02.02.2015.
u 12:06

Nakon što je minutu i 48 sekundi prije kraja prve četvrtine Lane presjekao dodavanje Toma Bradyja, krenuo je prema naprijed, izbjegao nekoliko igrača Patriotsa, ali ne i Edelmana...

New England Patriotsi su pobijedili Seattle Seahawkse 28:24 u finalu 49. Super Bowla, a u tom uspjehu uvelike je sudjelovao hvatač Julian Edelman, kojeg će branič Jeremy Lane još dugo pamtiti.

Nakon što je minutu i 48 sekundi prije kraja prve četvrtine Lane presjekao dodavanje Toma Bradyja, krenuo je prema naprijed, izbjegao nekoliko igrača Patriotsa, ali ne i Edelmana koji ga je srušio i ostavio strašne posljedice. Lane je loše doskočio na ruku i slomio ju, zbog čega je susret za njega bio gotov. A koliko sve izgleda strašno potvrđuje snimka, koju ne bi trebali pogledati oni slabijeg želuca.

Odmah je prevezen u bolnicu i pružena mu je pomoć, a sigurno mu nije bilo lako zbog bolova, ali i činjenice da nije mogao pomoći svojoj momčadi da obrani naslov prvaka.

S druge strane, Edelman je dvije minute prije kraja utakmice imao polaganje za pobjedu, što je Lanea zasigurno dodatno zaboljelo u ovoj priči.

>> Golotinja, Kim Kardashian i 4,5 milijuna dolara - pogledajte najbolje Super Bowl reklame

>> Reklama tijekom Super Bowla košta 4,5 milijuna dolara, evo najboljih u povijesti!

>> Belichick putuje u Hrvatsku! New England Patriotsi osvojili 49. Super Bowl!

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:48 03.02.2015.

"polaganje" za pobjedu? kaj je to "polaganje"? I uostalom, igrac New Englanda apsolutno nista nije napravio igracu Seattlea. Deckic koji s nerazumijevanjem pise ovaj clanak ne zna da postoje kazne za grube startove i namjerne prekrsaje u NFL. Ovdje se nista od toga nije desilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije