Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska

Jelavić na okupljanje vatrenih za Tursku s hat-tricom!

\'Rangers Nikica Jelavic celebrates his goal during the Clydesdale Bank Scottish Premier League match at Ibrox, Glasgow. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
05.11.2011.
u 17:58

Hrvatski reprezentativni napadač Nikica Jelavić zablistao je u 14. kolu škotskoga prvenstva

U susretu s Dundee Unitedom, Nikica Jelavić zabio je tri pogotka za pobjedu Glasgow Rangersa! Hrvatski je napadač prvo mrežu gostiju načeo pogotkom glavom u 19. minuti nakon ubačaja McKaya. Zatim je u 63. minuti povećao vodstvo Rangersa na 2:0 pogotkom s bijele točke, a točku na i fantastične predstave dao je u 82. minuti nakon ubačaja Whittakera, te glavom uputio loptu prema mreži koju je u gol ipak skrenuo igrač Uniteda Kenneth.

S tri gola u 14. kolu škotskog prvenstva, Jelavić je došao do brojke od 10 pogodaka u 13 nastupa u Premijernoj ligi te je izbio na čelo ljestvice strijelaca. No, titulu najboljeg strijelca dijeli sa suigračem Naismithom.

Odlična je to Jelavićeva najava skorašnjih utakmica dodatnih kvalifikacija u kojima Hrvatska igra s Turskom.

Komentara 8

LI
list68
18:41 05.11.2011.

Griješiš Zvonko, \"purgeri\" sa ovim dynamom nemaju ništa, to su večinom \"Hercegovački, i ini, dođoši\", koji su od Zagreba napravili \"kokošarski\" grad.

ZV
zvonko0077
19:14 05.11.2011.

pusti sad dinamo i hercegovce koje toliko mrziš, nego ja pričam o purgerima koji ne žele jelavića uopće u reprezentaciji kao ni ti zar ne? a vidiš ja bi stavio i njega ,i manđukića( iako je dinamovac)-šta to ima veze ako dobro igra..

ZV
zvonko0077
18:10 05.11.2011.

a purgerima on smeta u reprezentaciji, a takav tip igrača nemamo na klupi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije