Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTALNO LUDILO

Jedna riječ Ivana Perišića na Instagramu navijače Hajduka bacila u trans, evo što im je poručio

Split: Ivan Perišić stigao je na Hajdukovu utakmicu
Ivo Cagalj/PIXSELL
08.02.2024.
u 18:39

Vatreni se vraća, u punom pogonu mogli bismo ga vidjeti i brže no što je bilo isprve planirano

Dan nakon što je Hajduk putem svojih službenih kanala objavio da Ivan Perišić trenira na Poljudu javio se i sam igrač. Novopečeni član splitske momčadi na svojem je Instagram-profilu objavio nekoliko fotografija s glavnog terena stadiona u Splitu.

Ivan Perišić liječi tešku ozljedu koljena koju je zadobio početkom ove natjecateljske sezone. Traje utrka s vremenom koju naš reprezentativac vodi prije Eura u Njemačkoj. Prve procjene govorile su da Perišića na terenu neće biti oko šest mjeseci, a onda se počelo govoriti da bi se mogao vratiti u travnju.

Ove je zime stigao na posudbu u Hajduk, a prvi bi nastup, ako je suditi po novim fotografijama, mogao upisati i ranije od planiranog.

Perišić je u opisu posta kojeg je objavio na Instagramu napisao: "Neprocjenjivo". Naravno, tom je porukom mnoge navijače Hajduka koji jedva čekaju njegov službeni debi za klub, bacio u trans. 

Podsjetimo, Perišić je zajedno s Josipom Brekalom predstavljen pred punim Poljudom uoči utakmice Hajduka i Rijeke.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ričard
Ričard
01:35 09.02.2024.

Spitfajerka nas osvaja, i titula

MA
MarkoMarkoM
18:48 08.02.2024.

A bas se naigrao u Hajduku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije