Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE NA POLJUDU

Perišić slavi rođendan, redaju se čestitke: Jedna stigla i s Poljuda

Perišić Hajduk
Foto: Hajduk
1/5
02.02.2024.
u 09:13

Ivan Perišić je na opće oduševljenje navijača Hajduka ove zime došao u klub svoje mladosti. Sada ima priliku proslaviti rođendan u Splitu, a kroz nekoliko mjeseci mogao bi i zaigrati u bijelome dresu

Hrvatski reprezentativac i od ove zime novi igrač Hajduka Ivan Perišić, danas je napunio 35 godina. Na društvenim se mrežama redaju čestitke, a jednu je objavio klub s Poljuda.

"Došlo je vrime za rođendan! Našem dragom Ivanu Perišiću od srca želimo sretan rođendan uz puno zdravlja, sreće i uspjeha te što skoriji oporavak na travnjak u najdražem mu bijelom dresu", stoji u tekstu uz sliku Perišića u dresu splitske momčadi.

Perišić je na opće oduševljenje navijača Hajduka ove zime ispunio svoje davno dano obećanje da će se vratiti u klub u čijoj je omladini započeo. Transfer je već bio velika tema tijekom prošlogodišnjeg ljetnog prijelaznog roka, ali trener Tottenhama Ange Postecoglou je unatoč svim predviđanjima odlučio da će mu hrvatski veznjak trebati.

VEZANI ČLANCI:

Zatim je uslijedila nenadana ozljeda na treningu londonske momčadi. Hrvatskom reprezentativcu stradali su križni ligamenti koljena zbog čega je morao operaciju, a uslijedio je dug oporavak. Nedavno je strateg Spursa rekao da više ne računa na Perišića, a to je očito bio znak Hajduku da je vrijeme za dovršavanje ovog velikog transfera.

VIDEO Poljud u deliriju: 30 tisuća ljudi zapjevalo je Dalmaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije