Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO SE OPORAVLJA

Nove fotografije razveselile navijače Hajduka: Ivan Perišić počeo trenirati na Poljudu!

Foto: Instagram/Ivan Perišić
1/2
07.02.2024.
u 15:44

Prema nekim prvim prognozama i prema rasporedu HNL-a najizglednijom se za Perišićev debi čini utakmica na Poljudu protiv Rudeša 20. travnja, a to znači da bi mogao igrati za Hajduk u zadnjih šest kola prvenstvene sezone

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (35) prije nekoliko tjedana razveselio je navijače Hajduka povratkom u splitski klub, a sad ih je razveselio fotografijama na svojem Instagram profilu.

Naime, Perišić je na društvenoj mreži objavio fotografije na kojima trenira na travnjaku Poljuda s loptom. Naravno, zasad je riječ o individualnim treninzima.

To znači da njegov oporavak nakon ozljede križnih ligamenata zadobivene u rujnu prošle godine ide u vrlo dobrom tijeku. Perišiću je prije pet mjeseci pri beskontaktnom treningu pukao križni ligament, te je nedugo nakon toga obavio uspješnu operaciju.

Podsjetimo, 19. siječnja Hajduk je službeno potvrdio da Perišić prvo dolazi na posudbu iz Tottenhama do ljeta, a nakon isteka njegovog ugovora s londonskim klubom ostat će u Hajduku još godinu dana, dakle do ljeta 2025. godine. Od detalja ugovora predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je pri Perišićevom predstavljanju istaknuo da će Ivan, kao i Nikola Kalinić, igrati za simboličnu plaću od jednog eura mjesečno, i tijekom ovih šest mjeseci posudbe i tijekom iduće sezone 

- Ovo je novi test za mene jer ovakvu ozljedu nisam imao. Prvih par mjeseci mi je mentalno bilo baš teško, te stvari te ojačaju ili ubiju. Ako se postaviš pozitivno od početka, onda se moguće vratiti na nivo na kojem sam bio - rekao je Perišić tijekom predstavljanja u Hajduku.

VEZANI ČLANCI:

Prema nekim prvim prognozama i prema rasporedu HNL-a najizglednijom se za Perišićev debi čini utakmica na Poljudu protiv Rudeša 20. travnja, a to znači da bi mogao igrati za Hajduk u zadnjih šest kola prvenstvene sezone.

- Neke prognoze za povratak su travanj, ali ne znam točno kad. Neću žuriti jer može to sve krenuti po zlu. Skoro 80 posto rehabilitacije sam u Beogradu, tamo uvijek radim kad sam ozlijeđen. Mislim da ću fiksno doći ovdje krajem veljače ili početkom ožujka.

Naravno, Perišiću je jedan od glavnih ciljeva doći u što je bolju moguću formu za nastup hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu koje se od 14. lipnja do 14. srpnja održava u Njemačkoj.

Foto: Instagram/Ivan Perišić

Komentara 1

T2
Tomo_20
23:18 07.02.2024.

Nikog to ne zanima!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije