Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ugovor

Jedan od najvažnijih Bjeličinih igrača ucjenjuje Dinamo?

Kevin Theophile-Catherine
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/2
13.02.2020.
u 09:43

Dinamov trener Nenad Bjelica ne skriva želju da francuski stoper ostane među plavima još koju sezonu, ali se Kevin dvoumi, želi veću plaću

Jedan od stupova Dinamove obrane Kevin Theophile-Catherine (30) još nije potpisao novi ugovor s Dinamom. Njegov ugovor s plavima traje do 30. lipnja, a onda postaje slobodan igrač, pišu Sportske novosti.

To ne odgovara hrvatskom prvaku jer Francuz tada može otići iz Maksimira bez oštete.

Kevin Theophile-Catherine
1/7

Theophile-Catherine po Transfermarktu vrijedi pet milijuna eura. Dinamov trener Nenad Bjelica ne skriva želju da francuski stoper ostane među plavima još koju sezonu, ali se Kevin dvoumi, želi veću plaću. 

Francuz ima plaću od 550.000 eura, ali mu to očito nije dovoljno. Želi plaću od barem 700.000 eura te bi tako postao među najplaćenijim Dinamovim igračima.

Theophile-Catherine odugovlači i na neki način ucjenjuje klub. Razgovori o produljenju ugovora počeli su još prošlog ljeta, ali do danas nije bilo napretka. Francuz je u Dinamo stigao u ljeto 2018. godine iz St. Etiennea.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 6

ZO
zoom
13:27 13.02.2020.

zbog onog gafa sa šahtarom trebao bi sam zatražiti smanjenje plaće jer je dinamu izbio milijune EUR iz džepa! ako neće potpisati pod ponuđenim uvjetima preseliti ga na klupu i razvijati mlade igrače za LP

DM
drazen.muhvic
11:19 13.02.2020.

Treba mu smanjiti plaću (samo zbog onoga protiv Šahtara)...

Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
10:46 13.02.2020.

kako igra i previše je plaćen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije