Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAKO MU NE IDE

Jedan od najskupljih igrača Dinama prolazi kalvariju, ovo sigurno nije očekivao

Zagreb: Utakmica Lige prvaka, 2. kolo, GNK Dinamo - Juventus FC
Foto:
1/4
24.08.2023.
u 11:59

Marko Pjaca držao je Dinamov rekordni transfer s 29 milijuna eura, koliko su plavi dobili od Juventusa, a sad je s bonusima već toliko donio i Dani Olmo. Na vrhu je Gvardiol za kojega je RB Leipzig s bonusom zbog prelaska u Manchester City platio 37 milijuna eura.

Kada je Marko Pjaca 2016. prešao iz Dinama u Juventus za tada rekordnih 29 milijuna eura, sasvim sigurno nije ni slutio ono što će mu se događati samo nekoliko godina kasnije. Njegov pad krenuo je zbog ozljeda nakon kojih se više nikad nije vratio u staru formu.

Nakon što je iz Dinama prešao u Juventus, Pjaca je trebao biti buduća zvijezda slavnog torinskoga kluba. Predviđala mu se velika karijera, počeo je skupljati minute, a onda je na prijateljskoj utakmici Estonije i Hrvatske pokidao križne ligamente u desnom koljenu. Dok je bio na posudbi u Fiorentini 2018., otišli su mu i ligamenti lijevog koljena. 

Pjaca dvije godine nije igrao, a Juventus ga je slao na posudbe u Schalke, Fiorentinu, Anderlecht, Genou, Torino i Empoli. U Empoliju je trebao igrati do kraja sezone, no klub je odlučio prekinuti posudbu budući da je odigrao samo pet utakmica i nije uspio zabiti gol.

Pjaca se formalno vratio u Juventus čiji je i danas igrač, no prema pisanju stranih medija mogao bi iznenaditi izborom novog kluba. Navodno je jako blizu potpisa za turskog prvoligaša Fatih Karagumruk. Juventus ga je pristao prodati tako da više neće biti igrač stare dame. Sada traju pregovori turskog kluba s Pjacom.

Ovaj nogometaš prije osam godina sigurno nije ni sanjao da je ispred njega kalvarija i da će završiti u prosječnom turskom prvoligašu

Podsjećamo, Marko Pjaca držao je Dinamov rekordni transfer s 29 milijuna eura, koliko su plavi dobili od Juventusa, a sad je s bonusima već toliko donio i Dani Olmo. Na vrhu je Gvardiol za kojega je RB Leipzig s bonusom zbog prelaska u Manchester City platio 37 milijuna eura.

Četvrti je Modrić (22,5 milijuna eura) pa Josip Šutalo (20,5), a slijede  Filip Benković (14,5), Rog (13,5), Eduardo (13,5), Ćorluka (13). Najvećih deset zatvara transfer Majera (12) u Rennes.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bell940
Bell940
16:59 24.08.2023.

Bez veze tekst, kalvariju je prošao a sad kopačke o klin i mirovina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije