Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARTON NIJE DOBIO

Je li Ronaldo zbog ovog poteza trebao biti isključen?

Real PSG
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.03.2018.
u 21:49

Nije ga pogodio, no namjera je bila jasno, međutim glavni sudac utakmice Felix Brych Ronaldu nije pokazao ni žuti karton.

Nesportski potez Cristiana Ronalda obilježio je prvo poluvrijeme uzvratne utakmice osmine finala protiv PSG-a i Reala.

U 16. minuti Portugalac je ulovljen u zaleđu, a nakon što je prekid brzo krenuo izvesti Dani Alves koji se našao u njegovoj blizini, zvijezda Reala ga je pokušala udariti.

Nije ga pogodio, no namjera je bila jasno, međutim glavni sudac utakmice Felix Brych Ronaldu nije pokazao ni žuti karton.

A možda je Portugalac trebao dobiti i crveni...


 

Komentara 5

KT
komen_tar
23:19 06.03.2018.

A ovog prgavog barcinog supka ne treba iskljuciti zbog udaranja i provociranja?

ZW
zweistein
08:02 07.03.2018.

još namiguje sucu...k'o vida protiv lyona. onda je bila istraga, danas......

KU
kupatilo
11:17 07.03.2018.

A daje ga htio pogoditi pogodiobi.Ovaj nogomet danas svese vise pretvara u balet.U svakom zračnom dvoboju akose neko na nekog nasloni odma zuti pa i crveni a nikom nije nista.Nekad je nogomet bio muska igra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije