Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRansfer

Bomba iz Španjolske: Nesuđeni hrvatski reprezentativac ide u Real

Christian Pulišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
06.03.2018.
u 21:24

Pulisic ugovor sa žuto-crnima ima do 2020., a prema Transfermarktu vrijedi 45 milijuna eura.

Sve se glasnije priča da bi Gareth Bale na kraju sezone mogao napustiti Real.

U kraljevskom klubu navodno već imaju spremnu zamjenu za njega, a riječ je o ofenzivcu Borussije Dortmund Christianu Pulisicu.

Ovaj 19-godišnji Amerikanac, kojeg se povezivalo i s reprezentacijom Hrvatske, velika je želja predsjednika kraljeva Florentina Pereza, tvrde španjolski mediji.

Pulisic ugovor sa žuto-crnima ima do 2020., a prema Transfermarktu vrijedi 45 milijuna eura.

Ove sezone u 32 utakmica zabio je četiri gola uz tri asistencije.

 

Komentara 3

JU
Jure7
22:53 06.03.2018.

Kakav nesuđeni reprezentivac... Pa momak nije htio ni razgovarati ohrvatskoj reprezentaciji. Samo je rekaoda je on amerikanac...

KU
kupatilo
11:28 07.03.2018.

Niti igrac niti reprezentativac.Nije to Stipe Miocic ili Josip Simunic.On se srami biti ono sto je.Pa nek bude amerikanac akomuje draže.Valjda je nogomet u americi napredniji ko i država ili je samo zato amerikanac da glumi facu.

AD
Adrianbobo9
10:22 08.03.2018.

Pa on nije hrvat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije