Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA RUJEVICI

Kek uoči Dinama zbog tri igrača strepi do zadnjeg trenutka

Rijeka - Lokomotiva
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
06.03.2018.
u 18:36

- Dinamo je prvi slavio na Rujevici, ali neke serije ne mogu ići unedogled. Bilo je očekivano da ćemo jednom izgubiti na Rujevici - kaže Kek

Nogometaši Rijeke u srijedu na Rujevici od 17 sati dočekuju Dinamo u zaostaloj utakmici 23. kola HNL-a. Susret koji se trebao odigrati 25. veljače odgođen je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

- Nije prošlo toliko vremena da bi se nešto bitno promijenilo. Dolazi lider prvenstva i time raste motiv i želja da dođemo do pozitivnog rezultata. Naš cilj u ovoj utakmici je doći do pozitivnog rezultata, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek pa nastavio:

- Dinamo je prvi slavio na Rujevici, ali neke serije ne mogu ići unedogled. Bilo je očekivano da ćemo jednom izgubiti na Rujevici. Nova utakmica, ovo je prilika da se stvari poslože.

Slično na utakmicu gleda i povratnik Marin Leovac.

- Očekujemo dobru utakmicu, dolazi nam lider prvenstva. Moramo gledati svoju igru, pokazati zube i očekujem dobar rezultat, rekao je Leovac.

Za kraj je Kek otkrio i kakvo je stanje u momčadi.

- Budući da najave kažu kako će teren i vrijeme biti dobri, očekujem kvalitetnu utakmicu. Problema imaju Sluga, Pavičić i Bradarić pa ćemo vidjeti kako će to izgledati do sutra.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
23:46 06.03.2018.

Kako Kek muti vodu. Sigurno će igrati i Sluga i Bradarić i Pavičić...tako on uvijek pred derbi ima dva tri povređena igrača a ti sigurno igraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije