Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRALI UTAKMICU

Jarni o Petkoviću: Nemojmo smatrati da može napraviti čudo

Split: Poznati na derbiju Hajduk - Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/17
27.03.2024.
u 12:19

"Njemu trebaju ovakve utakmice s puno više intenziteta i sve to, u našoj ligi to baš i nemamo na takvom nivou kao vani", rekao je Robert Jarni o napadaču Dinama i hrvatske reprezentacije, Bruni Petkoviću

Napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković zabio je gol u pobjedi Hrvatske nad Egiptom. U finalu ACUD Kupa vatreni su slavili rezultatom 4:2. Utakmice su prenošene na Novoj TV, a jedan od gostiju koji su u studiju analizirali utakmice bio je Robert Jarni. Bivši hrvatski reprezentativac je imao neugodnu situaciju upravo s Petkovićem prije europskih utakmica Dinama i Real Betisa.

Jarni je prije susreta za Večernji list otkrio kako će navijati za španjolski klub u kojem je kao igrač proveo nekoliko godina. Na to je Petković reagirao nazvavši ga klaunom. HNS ga je pak smijenio s mjesta izbornika U-17 reprezentacije, a Petkovića kaznio s nekoliko tisuća eura. Sada se Jarni našao u situaciji da mora komentirati Petkovićevu igru u reprezentaciji.

VIDEO Jarni za Večernji list otkrio gdje i kako je doznao za odluku HNS-a. Evo prvih reakcija

"Sad je u špici, sad opet svi od njega očekuju da on bude taj koji će zabijati dva-tri gola, ali ima jedna stvar. Nije isto igrati u klubu gdje ima odlične brojke i u reprezentaciji. Svaki put kad je ulazio, uvijek je zabijao. Nemojmo smatrati da može napraviti čuda. Čuda može napraviti kompletna momčad, a tko će biti egzekutor, o tom potom", rekao je Jarni. 

VEZANI ČLANCI:

Upitan je li loše za Petkovića što je Dinamo ispao iz Europe odgovorio je: "Definitivno jest. Njemu trebaju ovakve utakmice s puno više intenziteta i sve to, u našoj ligi to baš i nemamo na takvom nivou kao vani." Zatim se osvrnuo i na njegov učinak u jučerašnjoj utakmici.

GALERIJA Rapsodija Hrvatske u Egiptu! Vatreni potpuno razbili domaćina i osvojili turnir u Kairu (2:4)

Split: Poznati na derbiju Hajduk - Dinamo
1/17

"Odlično se snašao. Čak je bila i dosta teška pozicija, bio je malo nazad, ali ju je uspio dobro zakucati. Ostavili su ga skroz samoga na drugoj stativi. Naši prekidi? Imamo visinu, imamo sve, ne znam gdje tko treba stajati nakon kornera, Zlatko to određuje. Vidim da se dobro postavljaju i da napadaju loptu nakon centaršuta, što je najbitnije", rekao je Jarni.

Foto: SofaScore

Komentara 2

Avatar barba_arba
barba_arba
19:43 27.03.2024.

Jarni, bio i ostao legenda. Kulturan i stručan obiteljski čovik. Petković? Ko

NE
Nemanadimak
13:56 27.03.2024.

Jarni je ipak gospon i uljudan tip. Lijepo je komentirao i uvijek je dobro imati ga u studiju. Zao mi je sto je napravio onaj ispad i sto nije bolje reagirao na onako glupo pitanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije