Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ancelottijeva ljubav

James Rodriguez seli iz Reala u Everton

Colombia's soccer player James Rodriguez controls the ball during his presentation at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, July 22, 2014. Real Madrid have signed Rodriguez from Monaco on a six-year contract, the La Liga club said on Tuesday. The World
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
08.09.2020.
u 00:02

Ancelotti je za vrijeme dok je vodio Real Madrid uspio izvući najbolje iz Rodrigueza, a Kolumbijca je želio dovesti i u Bayern

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez (29) napustio je redove Real Madrida i karijeru će nastaviti u Evertonu.

Financijski detalji dogovora nisu otkriveni, ali britanski mediji izvijestili su da je Everton platio oko 24 milijuna eura odštete za 29-godišnjaka kojem je preostala jedina godina ugovora s Kraljevskim klubom.

- Zaista sam sretan što ću karijeru nastaviti u ovom velikom klubu, klubu s toliko povijesti i s menadžerom koji me jako dobro poznaje - rekao je James za web stranicu kluba nakon što je potpisao dvogodišnji ugovor.

Ancelotti je za vrijeme dok je vodio Real Madrid uspio izvući najbolje iz Rodrigueza, a Kolumbijca je želio dovesti i u Bayern. Rodriguez je na koncu stigao u München na posudbu, ali je Ancelotti tada već napustio redove njemačkog velikana.

Rodriguez je u Real stigao 2014. iz Monaca za 65 milijuna eura, no u Madridu nije uspio potvrditi svoj potencijal. U Realovom dresu je u 125 susreta zabio 37 golova, dok je za Bayern u 67 susreta zabio 15 golova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije