Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN NA ODMORU

Jahta Luke Modrića i društva stigla na Lošinj, pogledajte fotografije luksuzne 'zvijeri'

Luka Modrić družio se s djecom iz omladinskog pogona Zadra
Sime Zelic/PIXSELL
28.06.2023.
u 16:18

Riječ je o modelu Ferretti Custom Line 120 Erolia, koja može primiti do 10 osoba u pet soba, a trenutačno se ne mogu kupiti niti postoje slobodni termini za iznajmljivanje

Hrvatski kapetan Luka Modrić uživa na zasluženom odmoru u blizini Dubrovnika gdje je isplovio na luksuznoj jahti čiji najam košta čak 160 tisuća eura tjedno.

Riječ je o modelu Ferretti Custom Line 120 Erolia, koja može primiti do 10 osoba u pet soba, a trenutačno se ne mogu kupiti niti postoje slobodni termini za iznajmljivanje. 

Kapetan hrvatske reprezentacije na jahtu se ukrcao u subotu ujutro u lučici Srebreno, u Župi dubrovačkoj, a s njim su obitelj i prijatelji.

Prije nego što se ukrcao na jahtu, fotografirao se s djelatnicima lokalnog ugostiteljskog objekta, objavio je na svojim stranicama lokalni portal ŽupaNet.

Luksuzno plovilo također opslužuje sedam članova posade, koji se brinu o tome da Luki i ostalim gostima ništa ne nedostaje. Modrić je odlučio podijeliti trenutke odmora sa svojim mnogobrojnim Instagram pratiteljima.

VEZANI ČLANCI:

Obožavateljima na Instagramu je pokazao kako izgleda dan na velebnom plovilu. Objavio je fotografiju kako usidren u uvali igra popularnu kartašku igru trešetu dok sluša Oliverov evergreen ''Ča je život vengo fantažija''.

A u srijedu je kapetan hrvatske reprezentacije uplovio i na Mali Lošinj, prema fotografijama koje su objavljene na 24sata koje možete pogledati OVDJE.

 

Komentara 11

IV
ivangs
17:19 28.06.2023.

Ovi novinari su takvi lešinari. A I lažovi. Neki dan 160 000 eur dnevno ,danas već tjedno za koji dan badava

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:32 28.06.2023.

Hoću li doživjeri dan da našem Luki ne gledate u tanjur?

NE
Nemanadimak
10:04 29.06.2023.

I ja idem na Losinj ali ne jahtom :) Jeste super tamo. Fine su plaze, more je izvanredno i restorani u Velom Losinju su prva liga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije