Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokup

Izvanredni Draper zasjenio pranećaka Jesseja Owensa

'Za Dalmaciju 260308 Zadar -FMP, Zadovoljni Aco Petrovic nakon pobjede snimio Dino STANIN'
'Dino STANIN'
22.12.2010.
u 09:39

Košarkaši Cedevite jedini će od zagrebačkih klubova prezimiti u Europi. I bez trojice igrača – Baždarića, Plaisteda i Princa – momčad Ace Petrovića pobijedila je ukrajinskog prvaka Azovmaš (88:84)

Bila je to još jedna velika predstava američkog razigravača Drapera (32 koša, 7 asistencija), kao i njegova centarskog sunarodnjaka Edwardsa (22 koša, 9 skokova).

Njima se u prvom poluvremenu pridružio Vukušić (11), a u drugom skakački sjajni Petrović (10), Rudež (8) te u završnici Krstić koji je ukrao dvije lopte i pogodio važnu tricu. Kod gostiju najbolji pojedinac bio je Chris Owens (29 koševa), pranećak slavnoga američkog sprintera Jesseja Owensa.

– Premda igrači zaslužuju sva svjetla pozornice, ovu pobjedu posvećujem vodećim ljudima Atlantica, Tedeschiju i Weberu, koji s toliko ljubavi prate svaku utakmicu ovog kluba – kazao je Petrović.

U završnih 16 Cedevita će igrati u skupini s Hemofarmom, Uniksom te Gran Canarijom ili Budivelnikom.

Ključne riječi

Komentara 1

FE
febo
13:05 23.12.2010.

Ha Bože moj... , kako kaže reklama... \"ima se para\" , a onda se ima i za dobre igrače a i za dobrog trenera , pa kad se sve ukomponira , ima solidnih rezultata !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije