Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ramljakov memorijal

Izvanredne utakmice pred juniorima Dinama: Čekaju ih United, Monaco i Udinese

Juniori Dinama osvojili naslov prvaka
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
01.08.2023.
u 21:00

Susreti se igraju ujutro u 9.30 i 11.15 sati, te poslijepodne u 16.30 i 18.15 sati. Juniori Dinama u četvrtak od 18.15 sati igraju protiv Udinesea, u petak protiv Monaca, a u subotu od 17.15 protiv Manchester Uniteda

U četvrtak kreće 20. izdanje memorijalnog turnira Mladen Ramljak. Dinamo je ponovno doveo ugledno društvo na ovo jubilarno izdanje. Na terenima 'Luka Modrić i 'Zlatko Cico Kranjčar' mladi nogometaši Dinama igrat će u skupini u kojoj su Manchester United, Monaco i Udinese, dok su u drugoj skupini Brazilci Flamengo, Feyenoord, Club Brugge i bečki Rapid.

Susreti se igraju ujutro u 9.30 i 11.15 sati, te poslijepodne u 16.30 i 18.15 sati. Trener plavih juniora Ivica Banović povest će svoju momčad u četvrtak od 18.15 sati protiv Udinesea, u petak u isto vrijeme protiv Monaca, a šlager bi trebala biti utakmica Dinama i Manchester Uniteda od 17.15 sati u subotu. U nedjelju se igraju utakmice za plasman, za sedmo, peto, treće mjesto te finale u 11.30 sati.

VEZANI ČLANCI:

Na dosadašnjim turnirima u proteklih 20 godina nastupilo je 75 klubova iz 34 zemlje i pet kontinenata, na prvom turniru 2003. godine igrali su Luka Modrić i Vedran Ćorluka, a najbolji igrač turnira 2021. godine bio je turski veznjak Arda Güler, koji je nastupao za Fenerbahçe. Güler je ovoga ljeta u velikom transfera prešao u Real Madrid, taj danas 18-godišnjak je Madriđane koštao 20 milijuna eura.

VIDEO Sprema se veliki preokret s Livakovićevim transferom? U priču se uključio još jedan klub

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije