Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI BITI KAZNE?

Izraelski veleposlanik komentirao skandalozni video boysa: 'Užasno i protiv svih vrijednosti'

Screenshot Twitter
15.09.2022.
u 15:02

Video snimka hrvatskih navijača izazvala je burne reakcije.

Dinamo je jučer u Milano došlo bodriti oko 4000 navijača koji su se prije susreta okupili u korteu kako bi krenuli prema stadionu.

Pohod na San Siro obilježilo je nacističko salutiranje s uzdignutom desnicom, što su prenijele mnoge navijačke internetske stranice, a onda i drugi portal i mediji. 

Oko ovog incidenta oglasio se i izraelski veleposlanik u Hrvatskoj, Ilan Mor

- Užasno i totalno neprihvatljivo. Ovo je protivno svim osnovnim vrijednostima u nogometu - napisao je na Twitteru. 

Podsjetimo, jedan navijač je završio u bolnci nakon što je izboden ispred stadiona, dok je desetak navijača uhićeno zbog posjedovanja pirotehnike i ostalih sredstava. 

 

 

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

 

Ključne riječi

Komentara 14

UJ
ujna
18:16 15.09.2022.

Odi u Palestinu komentirat! svoje postupke, nas ostavi na miru.

Avatar Horus
Horus
15:32 15.09.2022.

Razborite, sabrane, pa i pametne nogometne navijače nije previše lako naći i u drugim zemljama, a kamoli na brdovitom Balkanu i njegovim rubnim djelovima.

PR
prokurator
21:35 15.09.2022.

Pažljivo izabrali zemlju sa mutavom policijom, jer nigdje drugdje to više ne mogu. Sramota je uopće da članak uključuje izjavu nekoga iz izraela, jer je ovo nemoguće igdje u razvijenom svijetu, italiju jasno ne računajući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije