Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJA S ISTOKA

Izraelski izbornik: Gruzija je jaka momčad

\'26.03.2011., Tbilisi, Gruzija - Klavilifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo 2012. Hrvatska - Gruzija.Levan Kobiashvili 10, Gogita Gogua 14 i David Siradze. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
27.03.2011.
u 13:54

Izrael u utorak igra protiv Gruzije. Izraelskom se izborniku Fernandezu, nakon posrtanja Hrvatske u Tbilisiju, upalila crvena lampica.

– Njihova je pobjeda protiv Hrvata pokazala da su jaka momčad. Čeka nas težak posao – rekao je Fernandez.

Njemački Kicker u analizi piše kako je Hrvatska u Gruziji upala u zamku, a internetski portal Goal.com ističe da je poraz šokirao Bilića, igrače i cijelu naciju. Španjolski i engleski mediji nisu previše prostora posvećivali debaklu Hrvatske.

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:41 27.03.2011.

Koliko nam je poznato ... jaca je od Hrvatske ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije