Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni Francuz

Iznenadio izjavom tko je zaslužio Zlatnu loptu, no ima dobar argument!

Varane Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
31.10.2018.
u 09:16

- Nikada se nije lako odlučiti za onog najboljeg. Ali, samo je jedan igrač osvojio Svjetsko prvenstvo i Ligu prvaka

Dan kada ćemo doznati hoće li Luka Modrić uzeti 'hat-trick', pa nakon Uefine i Fifine nagrade za najboljeg igrača sezone dobiti i Zlatnu loptu, sve je bliže.

Odluka će pasti 3. prosinca na gala večeri u Parizu.

Kladionice najviše vjeruju u našeg kapetana, no iz dana u dan mnogi bivši, ali i sadašnji nogometaši, ističu svoje favorite.

Tako se javio i bivši predsjednik Uefe Michel Platini koji je pomalo iznenadio izborom.

– Nikada nije lako odlučiti se za onog najboljeg. Ali, samo je jedan igrač osvojio Svjetsko prvenstvo i Ligu prvaka, a njegovo ime je Raphael Varane – rekao je Platini.

>> Pogledajte i Džajićev komentar tko bi pobijedio u dvoboju Zvezde i Dinama

Komentara 3

MU
muh
10:10 31.10.2018.

Lukica je bio u finalu veliki gubitnik i zato on nije onaj koji treba dobit titulu. ako ne ide po tome onda ima i mnogo drugih boljih. i ako pogledamo rezultate Reala ove godine dok nije igrao Lukica same pobjede.

NI
NikoCro
09:36 31.10.2018.

Uff Platini pa sto ocekivati od njega

DI
Diesel
10:00 31.10.2018.

Varane? Ja bi obrambenim igracima i golmanima zabranio da budu kapiteni u momcadi, a kamo li da dobiju nagrade i to jos "Zlatnu loptu", mos misliti? Uzas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije