Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi kandidat

'Izgubljene su godine, reprezentacija je loše vođena. Znam što prvo treba srediti'

Berlin:HBL, Fuechse Berlin - TSV GWD Minden, Denis Špoljari?
nph / Schulz
25.01.2023.
u 22:43

– Ako me pitate ima li nade za hrvatski rukomet, odgovorit ću da ima. Itekako. Ali ništa ne ide preko noći pa tako treba biti strpljiv. Opet, primjer iz 2002. godine, kada smo bili posljednji na EP-u, pa godinu dana kasnije svjetski prvaci, dokazuje da se može i za godinu dana napraviti čudo. Igrača imamo, kvalitetu imamo, samo treba sve to dobro posložiti. Naravno, trebat će puno rada – rekao je Goran Perkovac.

Komentara 9

ST
starigrad
08:50 26.01.2023.

Gledam jucer Njemacku, poslije utakmice nikome nije palo na pamet da pitaju trenera o otkazu! To vrsni reporteri niti ne rade odmah nakon utakmice.

Avatar trabanti
trabanti
00:25 26.01.2023.

Jako sam sumnjićav spram ovih medijskih navijanja za Perkovca.

Avatar nekakav
nekakav
23:15 25.01.2023.

Na koje igrače ovaj misli? Boljih od ovih koji su igrali nemamo. Koji to trener repke može profića natjerati da igra drukčije od onog što i koliko želi i može?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?