Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO

Izbornik Srbije provocirao Hrvate uoči utakmice: Nikola Tesla je naš

Dejan Savić
Daniel Kasap/Pixsell
09.01.2016.
u 15:58

'Drago mi je što je Deki stavio Hrvata na majicu.'

Izbornik vaterpolske reprezentacije Srbije Dejan Savić, stigao je na konferenciju za medije uoči sutrašnje utakmice s Hrvatskom (20.30) u zanimljivoj majici - s likom Nikole Tesle koji nosi vaterpolsku kapicu.

Već neko vrijeme na taj marketinški zanimljiv način vaterpolisti Srbije promoviraju svoj sport kroz lik i djelo ponajvećeg svjetskog genijalca u povijesti. A samim time ga i svojataju kao svog i samo svog.

- Drago mi je što je Deki stavio Hrvata na majicu - rekao je kapetan hrvatske reprezentacije Josip Pavić pa dodao da se šali, a na tu se šalu svojom nadovezao izbornik Srbije:

- Prije svega, ovo je bila protokolarna greška, ja sam trebao govoriti prvi. Htio sam samo reći da je Tesla naš.

Sve je nakon toga prošlo u ugodnom raspoloženju, ali na otvaranju Europskog prvenstva u Beogradu sigurno neće biti ugodno jer finalisti prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva svim će silama željeti ostvariti pobjedu.

>> Neka Arena bude puna u finalu, u Srbiji želim ponovo do medalje

Komentara 216

Avatar Dančo
Dančo
16:12 09.01.2016.

haha, koji su to pacijenti iskompleksirani memres vjerovat. nedugo onaj njihov lik nabije kapu crvene zvezde na glavu nakon tekme sa dinamom samo da bi provocirao, na stranu sto tu kapu nije nosio nakon tekme u londonu ili one protiv bayerna. vucic kmeci amerima da nas ne naoruzaju, ovaj klaun nosi teslinu majicu koji je u srbiji bio par sati u zivotu i misli da je faca. ljudi njih peru kompleksi kad su hrvati u pitanju nevjerojatno haha

DU
Deleted user
16:15 09.01.2016.

Nikola Tesla je američki znanstvenik. Srećom, rodio se u Hrvatskoj, pa mu je bio otvoren put prema Europi i Americi. Da se rodio u Srbiji bio bi uzgaja grah tetovac ili nišku papriku i nikada ne bi vidio Europe ni Amerike.

Avatar Dančo
Dančo
16:14 09.01.2016.

sad će komšije nahrlit na ovaj sajt kao muhe na govno :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije