Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVE NAKON POBJEDE

Izbornik Portugala: Hrvatska će na Euru biti jedna od najjačih reprezentacija

Split: Hrvatska protiv Portugala u utakmici UEFA Lige nacija
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
18.11.2020.
u 08:14

"Hrvatska je iskoristila što smo mi počeli malo ležernije i malo smo usporili naš način igre, ali nas je trznuo Kovačićev gol," istaknuo je izbornik aktualnih europskih prvaka.

 Izbornik nogometne reprezentacije Portugala Fernando Santos istaknuo je kako mu je važna pobjeda na Poljudu jer je Hrvatska jaka momčad s klasnim igračima koja će na idućem Europskom prvenstvu biti jedna od najjačih ekipa.

"Hrvatska je jaka momčad i zato nam je ova pobjeda u gostima veoma važna, godi nam," rekao je Santos nakon utakmice koju je njegova momčad dobila rezultatom 3-2.

"Bila je to zanimljiva utakmica i šteta što nije bilo publike," dodao je.

Istaknuo je kako je Hrvatska pokušala igrati malo drukčije bez klasičnog napadača, ali i kako to nije iznenadilo njegovu momčad.

"Hrvatska je iskoristila što smo mi počeli malo ležernije i malo smo usporili naš način igre, ali nas je trznuo Kovačićev gol," istaknuo je izbornik aktualnih europskih prvaka.

Santos je bio prepun pohvala za vatrene kazavši kako Dalićeva momčad ima klasne igrače spomenuvši Luku Modrića, Matea Kovačića i Ivana Perišića.

"Ne sumnjam da će Hrvatska, što se tiče sljedećeg Europskog prvenstva biti jedan od najjačih timova," rekao je Santos.

Portugal je na koncu osvojio drugo mjesto u našoj skupini i nije izborio plasman na završni turnir Lige nacija, pa neće biti u prilici braniti lanjski naslov.

Ključne riječi

Komentara 3

AK
AKRONIM
10:57 18.11.2020.

Poraz za porazom! Nitko ne komentira poraze naše reprezentacije. Da je bilo u vrijeme Ćirina vremena davno bi tražili da selektor napusti reprezentaciju. Kad je Dalić došao imao je odličnu ekipu i uz male korekcije je puno napravio. Dalić jee dao koliko je mogao, treba se pozdraviti i dati priliku nekom boljem, pao je u rutinu, nema novih ideja.

DU
Deleted user
09:07 18.11.2020.

I bit će kad se momčad složi i oporave ozljeđeni. Sad nema više od pola prvotimaca a igrali su odlično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije