Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak Vida

'Izbornik nam je rekao da ne paničarimo, svi smo zaslužni za pobjedu'

Domagoj Vida
Foto: Reuters/PIXSELL
1/17
03.09.2017.
u 16:51

"Hvala navijačima i ljudima koji su osposobili teren za nastavak utakmice nakon jučerašnjeg potopa"

Hrvatski stoper Domagoj Vida, koji je pogotkom u 74. minuti donio pobjedu Hrvatskoj u današnjem nastavku prekinute utakmice protiv Kosova, kazao je da nije bilo lako, ali da je na kraju najvažnije da su "vatreni" upisali pobjedu.

"Hvala navijačima i ljudima koji su osposobili teren za nastavak utakmice nakon jučerašnjeg potopa. Nije bilo lako jer nam je nedostajalo 20 minuta iz jučerašnjeg početka utakmice, i taman kad se zagriješ dođe poluvrijeme. No, izbornik nam je na poluvremenu govorio da nema razloga za paniku i da odigramo kako smo se dogovorili. Na kraju najvažnije je da smo pobijedili, a za to su jednako zaslužni svi igrači, cijela ekipa borila se do zadnje minute", kazao je nakon susreta Vida.  

Domagoj Vida
1/19

Za dva dana, u utorak, 5. rujna, Hrvatska će gostovati u Esikšehiru, gdje će protiv Turske odigrati utakmicu 8. kola.

"Potrošili smo se više negoli smo planirali, a sutra već putujemo u Tursku. No, mi smo profesionalci i vjerujem da ćemo se dovoljno oporaviti za dvoboj koji nas čeka. Ako pobijedimo Tursku, onda smo napravili veliki korak ka plasmanu na Svjetsko prvensto", zaključio je Vida.

Komentara 13

DO
donyvegy
18:02 03.09.2017.

Ne iskoristiti ovakvu nepriliku za davanje šanse Barišiću, ne pridružiti Vlašića ili bilo kog novog iz HNL, koji bi digli ritam u ovoj močvari. Nego bespotrebno trošiti relativno sporog Rakitića, Kovačića, usamljenog Mandžu. Čudna taktika u kojoj je nedovoljno spremnii Pivarić ostaje posve sam na našoj, još od Jarnija, trajno lošijoj lijevoj strani, a i desno Šmrcaljko je bio kontraproduktivan prema naprijed. Vjerujem da Ante puno toga zna, ali volio bih kad bi još netko proniknuo u tu njegovu nedokučivu strategiju, pa da objasni zašto jedan Modrić mora sve sam, pa makar se i nebo rušilo?

Avatar Cinco
Cinco
17:28 03.09.2017.

Naprijed Hrvatska! Vida je sjajan!

ZI
ziko555
20:28 03.09.2017.

Cudna utakmica, ali i takve se desavaju. Imam dobar predosjecaj za utakmicu sa Turskom. Igramo puno bolje u gostima, u normalnoj atmosferi, nego kući u ovoj nasoj učmalosti, jadu i čemeru. Divim se nasim deckima, ja sigurno ne bi igroo u ovakvoj atmosferi oko nogometa. Da sam Modric, trazio bi da me bar pola drzave na koljenima moli da igram. A pojedini da mi ga poduvaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije