Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bodovi najvažniji

Ante Čačić: Hrvatska ne igra u istim uvjetima kao druge reprezentacije

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/11
03.09.2017.
u 16:21

- Najvažniji su bodovi, opet smo na vrhu. Moramo biti zadovoljni, jer se igralo u dva dijela. Čestitam igračima što su došli do pobjede.

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Kosovo s 1:0 u utakmica koja je započela jučer, a završena je danas. Jedini gol zabio je Domagoj Vida u 74. minuti.

- Najvažniji su bodovi, opet smo na vrhu. Moramo biti zadovoljni, jer se igralo u dva dijela. Čestitam igračima što su došli do pobjede. Nije se lako pripremati za ovakvu utakmicu, prvi su dojmovi izbornika Ante Čačića.

- Igrali smo protiv dobre reprezentacije. Dobro se brane, imaju dobru kontru, no mi smo ih zaustavili. Više nego zasluženo smo došli do bodova.

Čačiću se često zamjera da prekasno radi zamjene, danas je u 55. minuti već napravio dvostruku izmjenu.

1/19

- Ja mijenjam kad je potreba, kad smatram da je to potrebno. Trebalo nam je svježine, mislim da smo uspjeli u tome. Nisu Kovačić i Rakitić igrali loše, ali vidio se umor. 

Finska je pobijedila Island, je li nam tako napravio uslugu?

- Mi sebi radimo uslugu, neće nam nitko drugi raditi usluge. Ova ekipa i ovaj kadar sposobni su da odu na SP. 

Slijedi nam put u Tursku gdje u utorak igramo važnu utakmicu.

- Imamo manje odmora od njih, ali naći ćemo načina da budemo na nivou. Da se vratimo neporaženi. Tamo nas čeka prava nogometna atmosfera, kakvom se mi nažalost ne možemo podičiti. Zahvaljujem svima koji su došli jučer po onoj kiši, ali naši igrači ne igraju u istim uvjetima kao druge reprezentacije,  a i civlizacijsko je pitanje da Hrvatska napokon dobije pravi stadion.

Komentara 63

ČE
četvrti
16:26 03.09.2017.

Muriqi je jučer dobio prvi, a danas drugi žuti karton. Kako to da nije izašao iz igre? Kako to da nitko iz našeg stručnog stožera, ali ni komentator utakmice, ni Jeličić kao analitičar, ni VL nisu to znali i na to skrenuli pozornost?

PO
POBROZDS
16:27 03.09.2017.

imamo jedan stadion u Hrvatskoj?

DU
Deleted user
17:05 03.09.2017.

sve u svemu zasluzno smo pobijedili !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije