Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Finske

Izbornik Čačić doznao odličnu vijest za završnicu kvalifikacija

Ante Čačić
Reuters/Pixsell
06.10.2017.
u 15:05

Lovren će se priključiti momčadi na letu za Kijev gdje će u ponedjeljak Hrvatska igrati protiv Ukrajine.

U posljednjem kolu skupine I Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. godine, izbornik Ante Čačić moći će računati na Dejana Lovrena koji je ovoga tjedna bio u intenzivnom tretmanu oporavka od ozljede.

Dobra je to vijest za našeg izbornika budući da su ranije otpali Vedran Ćorluka, Tin Jedvaj i Borna Barišić. 

Lovren će se priključiti suigračima u subotu kada reprezentacija leti u Kijev. Hrvatska će u nedjelju odraditi službeni trening, a u ponedjeljak je utakmica protiv Ukrajine na rasporedu u 20:45 sati po hrvatskom vremenu.

Ante Čačić
1/8

Prije toga Hrvatsku večeras očekuje važan ogled s Finskom na Rujevici. Dio Armade najavio je kako će bojkotirati susret, a o tome se oglasila i navijačka udruga Uvijek vjerni.

- Mnogi nas pitaju što mislimo o bokotu pojedinih navijačkih skupina uoči bitnih kvalifikacijskih utakmica protiv Finske i Ukrajine. Nije nam to prvi put da nas obasipaju sličnim pitanjima. Odgovaramo uvijek isto, kao što i naše samo ime veli – Uvijek vjerni – za nas reprezentacija i nacionalna zastava i grb, dakako i himna, nemaju alternative.

Mi smo tu da bodrimo hrvatsku reprezentaciju, pružamo joj bezrezervnu podršku, da podržavamo igrače i sve one koji žele isto što i mi. To je najkraći i najbolji odgovor na pitanje o našem stavu oko reprezentacije. Ona je nama svetinja i tu priča i počinje i završava, poručuju Uvijek vjerni.

 

Komentara 19

BO
boris48astrid
16:48 06.10.2017.

ajmo vatreni ko šljivi armadu par njih koji su protiv Hrvatske ----sretno i uljepšajte te nam ovaj kišni dan---uvijek smo vam vjerni uz našeg Lukicu i ostale

PA
pan-am
15:42 06.10.2017.

Ajde brate mili i ovi pljuvači po repki ,svi su izbornici samo takvi .Bar začepite gubice pred ove dvije važne tekme ,pa onda komentirajte .Pa ne igra Čačić nisu ni igrači dali sve od sebe ,šta bi trebali reč Nizozemci ,Argentinci ni njima nije bajno,al kod nas uvjek neki crnjaci i protivnici svega Hrvatskog .Ajmo Čačić odvedi nas tamo di nam je mjesto i začepi gubicu ovoj stoki sitnog zuba.

SK
skikos4
16:46 06.10.2017.

Nema tu Hrvata brate moj oni koji udaraju kontru Mamicu i drugima misle da cine dobru stvar repki...To su klosari drogirani manijaci iz Rijeke i Splita..A to vrijedi za sve prodate duse koji su protiv repke....Ako imate jaja tucite Mamica i konpaniju a ne udarat u Svetinju bagro ciganjska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije