Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U RUKOMETU

Izabrana najbolja momčad prvenstva u Egiptu, jedan detalj je posebno zanimljiv

Finale Svjetskog prvenstva u rukometu u Egiptu, Danska - Švedska
Slavko Midzor/PIXSELL
01.02.2021.
u 10:00

Svladali su Švedsku 26:24, a Mikkel Hansen je predvodio Dansku u finalu sa sedam postignutih golova, a ukupno je na prvenstvu zabio 48 golova.

Nakon sjajnog finala Svjetskog prvenstva u Egiptu, saznali smo tko je novi svjetski prvak. Doduše, stari-novi svjetski prvak. Naime, nakon što su to postali 2019. na prvenstvu igranom u Njemačkoj i Danskoj pod još normalnim uvjetima s gledateljima i svim popratnim sadržajima, ovoga puta su Danci opet uzeli titulu najboljih na globusu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Duvnjak nakon Danske

Svladali su Švedsku 26:24, a Mikkel Hansen je predvodio Dansku u finalu sa sedam postignutih golova, a ukupno je na prvenstvu zabio 48 golova.

Nakon što je sve završeno izabrana je i najbolja momčad prvenstva. Hansen je MVP cijelog turnira i najbolji strijelac, što je bio i 2019., a zanimljivo je kako je u All-star timu ovoga prvenstva više Šveđana, nego li Danaca.

 Pogledajte All-star momčad:

Vratar: Andreas Palicka (Švedska)
Lijevo krilo: Hampus Wanne (Švedska)
Lijevi vanjski: Mikkel Hansen (Danska)
Srednji vanjski: Jim Gottfridsson (Švedska)
Desni vanjski: Mathias Gidsel (Danska)
Desno krilo: Ferran Sole Sala (Španjolska)
Pivot: Ludovic Fabregas (Francuska)

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar KiM
KiM
15:16 01.02.2021.

Pa zauzeli smo 25 mjesto nije ni cudo da nas nema u tom timu. Odavno se rukometa ne igra u hrvatskoj...

NI
niko63
13:38 01.02.2021.

Bravo Lino, koje smo mi mjesto zauzeli?

DM
drazen.muhvic
12:18 01.02.2021.

Kod tih rukometnih prvenstava i Olimpijskih igara nikada mi nije jasan taj konačni izbor all-star momčadi. U tom najboljem sastavu nikada nije i MVP prvenstva. Što je on onda? Prva rezerva manje dobrima od sebe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije