Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE MU ISPUNITI ŽELJU

Iz Istre žestoko odgovorili Sopiću: Imate kavez nedostojan ljudskih prava, a tražite nešto od drugih

Rijeka: Željko Sopić i Veldin Hodža najavili utakmicu između Rijeke i Varaždina
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
08.04.2024.
u 14:32

- Sopiću, inače bi rekli gospodine i poštovani ali vama to nikako ne možemo reći jer niste niti jedno niti drugo. Vaše molbe su smiješne, ne znamo zašto ne zamolite svoju upravu da osigura još 1000 ulaznica za Torcidu ili BBB koji vam uskoro dolaze.

Trener Rijeke Željko Sopić nakon jučerašnje pobjede nad Hajdukom okrenuo s susretu s Istrom koji se igra iduću nedjelju u Puli. Pri tome je rekao:

- Evo, sad ću baš lijepo i pristojno nešto zamoliti. Molim ljude iz Istre 1961, naše sportske prijatelje da otvore istočnu tribinu svog stadiona za Derbi della Učka. Do prije pet godina nitko nije gledao HNL i sad kad je toliki interes da se napuni stadion, treba omogućiti onima koji žele da dođu na stadion. Ako su mogli tu tribinu otvoriti za Hajduk, pa valjda onda mogu i za Rijeku - rekao je Sopić.

Istra je odgovorila da (zasad) neće otvoriti istočnu tribinu, dok je odgovor navijačke skupine Demoni bio još žešći.

- Sopiću, inače bi rekli gospodine i poštovani ali vama to nikako ne možemo reći jer niste niti jedno niti drugo. Vaše molbe su smiješne, ne znamo zašto ne zamolite svoju upravu da osigura još 1000 ulaznica za Torcidu ili BBB koji vam uskoro dolaze.

Imate kavez za gostujuće navijače nedostojan ljudskih prava u 2024. godini, a imate obraza tražiti nešto od drugih. NK Rijeka nikada nije izašla u susret i dala nekome više od 5% kapaciteta što je po vašim uvjetima mizernih 400 ulaznica.

Budite sretni da dobijete i južnu tribinu (1450 ulaznica) koja je ionako puno više od 5% koliko vam po zakonu i pripada. Ukoliko nastavite sa ovakvim ponašanjem ubuduće bi se i to moglo promijeniti - poručili su Demoni.

 
 
Ključne riječi

Komentara 3

DI
DijeKusrač
06:19 09.04.2024.

Bravo Istra!

DU
Deleted user
19:31 08.04.2024.

Jel bi sopića, da je ženska, zvali sopićka?

Avatar Ričard
Ričard
17:15 08.04.2024.

Bravo Istrani, Torcida Rab je uz vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije