Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESSICA U OSIJEKU

Ivušić: 'Tko je drugi golman Hrvatske? Nije pitanje za mene, ja sam spreman'

Osijek: Razočarani reprezentativci nakon izgubljene utakmice protiv Austrije rezultatom 3:0
Matija Habljak/PIXSELL
30.09.2022.
u 14:29

Nogometaši Osijeka pripremaju se za ogled protiv Lokomotive koji je na rasporedu sutra u poslijepodnevnom terminu.

Rene Poms i Ivica Ivušić imali su press konferenciju uoči subotnje ogleda Osijeka i Lokomotive na Gradskom vrtu. 

Bijelo-plavi su se zakuhtali pod novim trenerom te osokoljeni pobjedam nad Rijekom i Goricom idu po sva tri boda i protiv Lokomotive koja ih je dobila ove sezone u Kranjčevićevoj. 

- Imamo velik broj igrača, vjerujem svima. Imamo jasan plan protiv Lokomotive. Ako imam 11 zdravih igrača, imamo rješenje za svaku situaciju. Priliku će dobiti možda oni koji su manje igrali, ali su spremni. Lokomotiva je opasna momčad s talentiranim igračima. Igrali su dobro protiv Dinama, bit će motivirati protiv nas, ali i mi smo kvalitetni i želimo to pokazati. - rekao je Rene Poms i dodao kako kapetan Mile Škorić ima problema s leđima te neće biti spreman još par tjedana. 

Ivica Ivušić bio je na reprezentativnoj akciji protiv Danske i Austrije, ali nije upisao svoje minute, u obje utakmice izbornik Dalić povjerenje je pružio Dominiku Livakoviću. 

- Tko je drugi golman? To nije pitanje za mene. Ja sam bio spreman u svakom trenutku ako se izbornik odluči za mene. Pokazali su da računaju na mene, ako se Livakoviću nešto dogodi. Motiv mi je da budem što bolji za NK Osijek. Sretan sam što sam u krugu reprezentacije, a tu mogu ostati samo ako nastavim s odličnom formom - rekao je Ivušić 

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Legenda Austrije hrvatskih korijena prije bitke u Beču: Vastić otkrio zašto nije zaigrao za Hrvatsku

Komentara 1

KA
kažemja
09:26 01.10.2022.

Ivušić je za Kalinića Space shuttle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije