Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportske vijesti

Ivor Pandur potpisao za Hull, Grbić blizu Sheffielda

Velika Gorica: Kvalifikacije za U21 Europsko prvenstvo, Hrvatska Azerbajdžan
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
22.01.2024.
u 15:05

Nekadašnji vratar Rijeke, za koju je branio u samo 24 utakmice, otišao je u Veronu za 1,9 milijuna eura, a sada za dva milijuna u Hull

Prometno je oko hrvatskih vratara, posljednji transfer odradio je Dominik Livaković prelaskom iz Dinama u Fenerbahçe, a od jučer novi klub ima i bivši vratar Rijeke Ivor Pandur. Ovaj 23-godišnjak je nakon 24 utakmice za Rijeku otišao u Veronu za 1,9 milijuna eura. U Veroni je bio na vratima u 11 utakmica, pa je bio na posudbi u Fortuni Sittard i upisao 49 nastupa.

Od jučer je i službeno igrač Hull Cityja, nakon Simona Sluge drugi je vratar u Championshipu. Potpisao je na 3,5 godine, s opcijom produljenja na još godinu dana, a odšteta je navodno dva milijuna eura.

Pred transferom je je i bivši golman Hajduka i Lokomotive – Ivo Grbić čeka potpis ugovora sa Sheffield Unitedom, klubom koji se bori za ostanak u elitnom razredu engleskog nogometa, a trenutačno je posljednji. Grbić je već četiri godine u Atletico Madridu, no uglavnom je bio rezerva Janu Oblaku. Kako je ušao u zadnju godinu ugovora, Atletico ga je spreman prodati, a nagađa se da će transfer iznositi 2,5 milijuna eura.

Grbić želi braniti kako bi se izborio za odlazak na Europsko prvenstvo, u Atleticu je branio u samo 14 utakmica, a bio je i na posudbi u Lilleu 29. 

 
Ključne riječi

Komentara 1

BL
blekpanther
17:23 25.01.2024.

Strašno je to pročitati gdje nam završavaju talentirana djeca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije