Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROTACIJE U MOMČADI

Ova dva igrača Dinama najviše će izgubiti dolaskom novih pojačanja

Robert Ljubičić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
22.01.2024.
u 08:00

Dolaskom Ogiware na beka Ljubičić seli u vezu, gdje je velika gužva, a Hoxha sad ima prednost u odnosu na Vidovića, koji je Dinamu i jako skup

Dinamov trener Sergej Jakirović dobio je pojačanja za tri pozicije, Morena Živkovića koji je i produžio ugovor s plavima i koji će igrati na poziciji stopera, te je dobio lijevog beka i lijevo krilo.

No, to znači da će se dosad uglavnom standardni igrači preseliti na klupu. Robert Ljubičić je vezni igrač koji je dosad 'krpao' taj manjak lijevog beka, a dolaskom Japanca Ogiware na tu poziciju, Ljubičić će konkurirati za mjesto u veznom redu, a tu je tek gužva, Ademi, Mišić, Baturina, Bulat, Halilović...

Dobivat će Ljubičić određenu minutažu, no sigurno ne onoliku koliku je imao dok je bio na beku.

I Gabriel Vidović gubi svoju poziciju na lijevom krilu, imao je predstave od odličnih do slabih, a sada, dolaskom Hoxhe na tu poziciju, teško će u momčad. I on može igrati u sredini, ali tu smo već spomenuli veliku konkurenciju.

U prilog mu ne ide ni činjenica da bi ga Dinamo, želi li ga, morao otkupiti od Bayerna za 3,5 milijuna eura, a to je za plave, koliko znamo, prevelik novac. 

 
 

Komentara 3

BE
bendzola
14:40 22.01.2024.

Čim su odrezali gosp. Mamića od Dinama sve se raspalo... U 6 mjeseci od kluba iz LP do smeća. Bravo uprava, bravo Šimić, bravo Barišić, bravo navijači... Svi će uzet neku pinku i nestat

EJ
ejStef
13:12 22.01.2024.

Pojačanja? Svi koji su dovedeni su krpanje rupa, čudesno koliko se devastirao Dinamo u kojih godinu dana. Od ekipe koja igra LP, do ekipe koja neće niti do naslova prvaka, a u Europi služi za popravak gol razlike... Od cijele sadašnje ekipe, možda Baturina ostvari malo bolji transfer, ali kako su odradili ove do sada, bit će čudo ako uspiju dobiti preko 10 mil. za njega... Baš jako loše vođenje kluba, kad ode Petković, ovo što je ostalo je za borbu za 3-4. mjesto HNL-a. Toliko o tim "pojačanjima".

KU
kublajkhan
10:39 22.01.2024.

Riješiti se Bulata pod svaku cijenu i čim prije dok drugi ne skuže kakav je igrač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije