Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči derbija

Ivković: Ja trener Dinama? Mamić voli Krunu više od čokolade

tomislav ivković
'Davor Puklavec/PIXSELL'
16.08.2013.
u 17:42

– Da Jurčić i ja igramo jedan na jednoga, pobijedio bih ga jer sam tehnički bolji igrač

Lokomotiva i Dinamo sutra će u derbiju kola odmjeriti snage u Kranjčevićevoj. Trener Lokosa Tomislav Ivković u odličnom je raspoloženju.

 Vjerujem da Dinamo neće biti tako opušten kao kad igra u Maksimiru. Iako, u zadnjih pet-šest godina ima najkvalitetniju momčad. Bit će zanimljivo, Fernandes, Soudani i Čop na jednoj, a Mišić, Šitum i Pjaca na drugoj strani. Uvažavamo Dinamo, ali, srećom, u nogometu nije kao u rukometu, da uvijek pobjeđuju favoriti. Od Dinama je Lokomotiva stalno gubila, ali tradicije su ta se prekidaju. Šteta što plavi nisu pobijedili Hrvatski dragovoljac, sad bi možda bili opušteniji, ovako će sada biti ozbiljniji  rekao je Ivković, kojemu ne smetaju priče da je Lokomotiva filijala Dinama.

 Ne znam misli li tako javnost ili to govore pojedinci. Ljudi svašta pričaju, pa neka, a mi idemo raditi svoj posao.

Slijedi novi susret s Krunom Jurčićem.

– Da igramo jedan na jednoga, pobijedio bih ga jer sam tehnički bolji igrač. Pa osvojio sam kao igrač i Kutiju šibica, ali ovdje igraju igrači, a ne mi.

Sigurno ste suočeni i s glasinama o prelasku u Dinamo. Igrate li danas kvalifikacijsku utakmicu za mjesto trenera plavih?

 Znate koliko Mamić voli čokoladu. To je pokupio od Ćire Blaževića. E, a Krunu Jurčića voli više i od čokolade. Dakle, nemam šanse.

Kad je Antolić bio u Lokomotivi, bio je najbolji igrač, a sad u Dinamu ne igra.

 Sammir je bio najbolji igrač. Sad kad ga nije bilo, Antolić je trebao biti najbolji igrač Dinama  rekao je Ivković za kraj.

>>Sammir se vraća u Dinamov sastav protiv Lokomotive

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije