Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna NBA liga

Zubac bolji od Žižića, ozlijedio se prvi izbor drafta

Ivica Zubac
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.07.2017.
u 13:00

Šarićevi Sixersi dobili su prvake NBA lige Golden State Warriorse sa 95:93, ali ozlijedio im se prvi izbor ovogodišnejg drafta branič Markelle Fultz

U susretu ljetne NBA lige u Las Vegasu noćas su se sučelili dvojica hrvatskih centara, Ivica Zubac u dresu LA Lakersa i Ante Žižić koji je nedavno potpisao za Boston Celticse.

Iako je slavio Boston sa 86:81, bolji učinak imao je centar Lakersa Ivica Zubac koji je za 16 minuta igre upisao 7 poena, 2 skoka i 1 blokadu, dok je Ante Žižić u dresu Bostona za 10 minuta ubacio 2 koša.

Kod Lakersa najefikasniji je bio Kyle Kuzma sa 31 košem, a u momčadi Bostona najbolji je bio Jayson Tatum sa 27 poena.

Šarićevi Sixersi dobili su prvake NBA lige Golden State Warriorse sa 95:93, ali ozlijedio im se prvi izbor ovogodišnejg drafta branič Markelle Fultz, koji je iskrenuo lijevi gležanj. Tijekom nedjelje bi trebalo biti objavljeno koliko je ozljeda teška.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije