Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna liga

Bender 11 koševa u pobjedi Sunsa, Zubac pet u porazu Lakersa

NBA: Boston Celtics at Los Angeles Lakers Mar 3, 2017; Los Angeles, CA, USA; Boston Celtics guard Terry Rozier (12) knocks the ball from the hands of Los Angeles Lakers center Ivica Zubac (40) in the second half of the game at Staples Center. The Celtics
Foto: Reuters/PIXSELL
08.07.2017.
u 10:39

U dvoboju dviju momčadi iz Los Angelesa s nestrpljenjem se očekivao debi drugog izbora ovogodišnjeg "drafta" Lonza Balla, a on je odigrao izuzetno loše, ubacio je pet poena uz katastrofalan šut

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dragan Bender odigrao je 31 minutu i postigao 11 koševa (šut za dva 1-5, trica 3-8) uz pet skokova i jednu asistenciju u dresu Phoenix Sunsa koji su u susretu Ljetne lige u Las Vegasu svladali Sacramento Kingse sa 89-85, dok je Ivica Zubac u 93-96 porazu Los Angeles Lakersa od gradskih rivala Clippersa nakon produžetka za 15 minuta ubacio pet poena (šut za dva 2-5, slobodna bacanja 1-2) uz četiri skoka i dvije blokade. 

Sunse su do pobjede predvodili Marquese Chriss sa 19 i Josh Johnson sa 18 koševa, dok je De'Aron Fox ubacio 18 poena za Kingse.

U dvoboju dviju momčadi iz Los Angelesa s nestrpljenjem se očekivao debi drugog izbora ovogodišnjeg "drafta" Lonza Balla, a on je odigrao izuzetno loše, ubacio je pet poena uz katastrofalan šut iz igre 2-15, a imao je i tri izgubljene lopte.

Sindarius Thornwell je ubacio 26 poena za Clipperse, a isti je učinak kod Lakersa imao Brandon Ingram.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
11:26 08.07.2017.

Ne zanimaju me izdajice!

Avatar wakanda
wakanda
21:08 08.07.2017.

hrvatski košarkaški reprezentativac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije