Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči odlaska iz Splita

Stevanović: Imamo teži put, ali dok šansa postoji nećemo se predavati

Ivan Stevanović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
17.01.2018.
u 12:22

Izgubili smo dva boda što nismo očekivali i zakomplicirali si situaciju, ali ovisimo i dalje samo i o sebi - kaže Červarov pomoćnik Hrvoje Horvat

Jutro nakon poraza od Švedske (31:35) a uoči puta u Zagreb, Červarov pomoćnik Hrvoje Horvat održao je konferenciju za medije zajedno s igračima Zlatkom Horvatom i Ivanom Stevanovićem.

- Ništa, idemo opet težim putem. Izgubili smo dva boda što nismo očekivali i zakomplicirali si situaciju, ali ovisimo i dalje samo i o sebi. Napravit ćemo dobru analizu, jučerašnja utakmica nije bila dobra u puno segmenata. Potrebni su nam mir, koncentracija i što bolja priprema za nastavak EP-a - rekao je Hrvoje Horvat, a njegov prezimenjak Zlatko dodao je: 

Ivan Stevanović
1/16

- Nakon ovakve utakmice teško je nešto pametno reći, sad moramo još više razgovarati, pogledati naše pogreške, jer nemamo puno vremena. Bjelorusi su opasna ekipa, moramo ih ozbiljno shvatiti i ja vjerujem u dečke. 

Ivan Stevanović imao je tešku no, vratari su opet na udaru...

- Teško je išta reći. Bili smo loši u svim segmentima igre, blijedi, ja prvi. Nije izgledalo dobro ni u napadu, pogotovo u obrani. Bjelorusi su dobra ekipa s kojom smo imali problema u Poljskoj, ali dobro je tad završilo. Imamo teži put, ali dok šansa postoji nećemo se predavati.

Komentara 5

IL
ilijan1a
13:52 17.01.2018.

Stevanović ne pjeva himnu....

Avatar Cokolinda
Cokolinda
16:50 17.01.2018.

sve je bilo dobro dok kraljica nije dosla da navija! odmah izgubismo...

SM
san.martino
18:20 17.01.2018.

Nas glavni problem vec godinama su vratari! Eh,da nam je jedan Omeyer...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije