Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ugovor

Ivan Perišić s Bruggeom produljio do 2015. godine

'02.03.2010., Francuska - Reims, stadion Auguste Delaune, Hrvatska nogometna reprezentacija U-21. Prijateljska nogometna utakmica izmedju Francuske i Hrvatske. Ivan Perisic, Mapou Yanga Mbiwa Photo: M
'Marko Lukunic/PIXSELL'
26.05.2010.
u 15:23

Ivan Perišić, mladi hrvatski nogometni reprezentativac, karijeru će nastaviti u Bruggeu. Perišić je s Club Bruggeom produljio ugovor do 2015. godine.

Naš ofenzivni vezni igrač prošle je sezone za tu belgijsku momčad odigrao 48 utakmica. Devet pogodaka postigao je u prvenstvu, a u osam utakmica u Europskoj ligi postigao je četiri pogotka. Jednom je bio strijelac i u prijateljskoj utakmici. Perišić je i 13 puta asistirao suigračima za gol. Za hrvatskog igrača zainteresirani su brojni europski klubovi.

Komentara 1

VA
Vatrenko
15:44 26.05.2010.

pametno ivane - tu ces steci iskustvo i za dvije tri godine mozes u veci klub kao ispraksiran igrac... dobar potez - sretno ivane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije