Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TK Ponikve

Ivan Glad obranio naslov u Stenjevcu uz samo sedam izgubljenih gemova

Foto: TK Ponikve
1/4
12.04.2021.
u 14:58

U finalu Mastersa zimske piramide TK Ponikve u Stenjevcu Glad je bio bolji od Davorina Pongraca 6:1 6:1, a u utješnom turniru u finalu je Igor Antolić pobijedio Ivana Milinkovića.

Ivan Glad još je jedanput osvojio Masters zimske piramide TK Ponikve. Višestruki prvak amaterske lige u Stenjevcu tako je i 2021. godine obranio naslov u piramidi koja se ove zime igrala u skraćenoj verziji zbog zatvaranja, dok se Masters održao na otvorenom prema epidemiološkim mjerama.

Na terenima TK Ponikve prošloga vikenda Glad je u četiri meča suparnicima prepustio samo sedam gemova. Već u osmini finala ždrijeb je spojio dva prvaka, pobjednika Mastersa prošlosezonske ljetne piramide Igora Antolića i višestrukog prvaka te aktualnog pobjednika prošlosezonskog Mastersa zimske piramide Ivana Glada. Glad je slavio 6:0 6:2.

U četvrtfinalu pobijedio je Darka Škrtića 6:0 6:1, a u polufinalu Vjekoslava Gadanca 6:1 6:1. U drugom dijelu ždrijeba do polufinala su stigli bivši košarkaš i današnji član stručnog stožera KK Cedevite Junior Zdravko Vučković i još uvijek aktivni stolnotenisač Davorin Pongrac, koji je sa STK Mostar vodeći u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

U teniskom dvoboju dva sportaša bio je bolji stolnotenisač Pongrac rezultatom 6:2 6:2. No, u finalu je Ivan Glad nastavio u svom ritmu i Pongracu prepustio samo dva gema, slavivši sa 6:1 6:1. Glad je tako ostao neporažen na Masters turnirima na zemljanim terenima na Ponikvama, jer kad god je nastupio osvojio je naslov.

S obzirom na to da je od favorita Glada ispao već u drugom kolu glavnog turnira, Igor Antolić je utjehu pronašao u utješnom turniru, kojeg je osvojio s četiri glatke pobjede uz samo osam izgubljenih gemova. U polufinalu utješnog turnira Antolić je pobijedio Damira Jadrića. U finalu je bio bolji od Ivana Milinkovića, koji je u polufinalu svladao Tomislava Pišonića.

Ključne riječi

Komentara 1

RZ
rebel.zg
15:49 12.04.2021.

Uvijek Gladan pobjede, bravo Glad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije